De beste verstelbare tegeldragers zijn deze van het Italiaanse topmerk Eterno Ivica. U kunt ze bij ons per stuk bestellen.
De NM7 (NM5 + 1 PNM verlengbus) is inderdaad voordeliger dan de NM6 (NM4 + 2 PNM verlengbussen).

De NM7 heeft een draaibare kop waardoor in hoogte verstelbaar van 300 – 390 mm. Met de te bestellen stelsleutel kan snel de hoogte worden nagesteld zonder uw tegels eerst te moeten verwijderen! Dat is een gepatenteerd systeem van dit topmerk.

Ook heeft de kop wat andere merken niet hebben standaard een rubberkop tbv geluidsreductie en antislip.
Door eenvoudig de spreidingsnokken te kunnen verwijderen is plaatsing in de hoeken en langs muren direct opgelost (zie video & tips).

Tegeldragers zijn flexibel, goedkoop en direct te plaatsen op dakbedekkingssystemen. Er zijn talloze oplossingen om oneffenheden in het dakvlak te compenseren en om zo een stabiel en perfect vlakke vloer te realiseren. Ook geeft een verhoogde vloer gemak bij het doorvoeren van kabels en buizen. Daarnaast wordt er door het creëren van een ruimte onder de tegels een luchtisolatie gerealiseerd waardoor de levenscyclus van de dakbedekking aanzienlijk wordt verlengd. De smalle openingen tussen de tegels versneld de waterafvoer. Vragen over welke tegeldrager voor uw terras het meest geschikt is? Neem gerust contact met ons op of bekijk de instructievideo.
Direct uit voorraad leverbaar.

Prijzen zijn excl. BTW en worden Franco uw adres geleverd.